miercuri, 17 noiembrie 2010

Intretinere fose septice

 In cazul in care, la instalarea fosei septice si a drenajului sunt respectate instructiunile furnizate de SC. Criber NET, acest sistem nu mai necesita mentenanta ulterioara in afara vidanjarii.
             Alte indicatii, nu tin neaparat de fosa septica ci mai ales de o conduita de bun simt care are ca scop protejarea intregului sistem de canalizare.
             In acest sens, nu este recomandat sa aruncati in canalizare resturi textile (scutece, carpe). Nu deversati cantitati excesive de grasimi sau resturi animale. In timp acestea pot duce la infundarea tevilor de canalizare si scurteaza durata de viata a drenului.
             Nu este recomandat sa deversati substante toxice sau puternic corozive (gen soda caustica). Acestea duc in primul rand la deteriorarea sistemului de tevi de canalizare, si provoaca moartea microorganismelor anaerobe din fosa septica.
             Fosele septice Criber NET sunt proiectate si fabricate pentru o periada de vidanjare de 18 luni. Costul unei vidanjari este cuprins intre 200 si 250 lei ( difera de la judet la judet).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu