miercuri, 17 noiembrie 2010

Vidanjare fose septice

Perioada de vidanjare la fosele tricompartimentate Criber NET este de12-24 luni.
             In functie de consumul de apa specific fiecarei locuinte, Fosele septicetricompartimentate Cribernet sunt proiectate si dimensionate pentru o perioadade vidanjare cuprinsa intre 1 si 2 ani.
             La determinarea volumului spatiului pentru depunerea namolului se tine seamade indesarea naturala a depunerilor in timp ce ele se gasesc in rezervor, prinmicsorarea umiditatii de la 95% la 90%, fapt care reduce volumul depunerilor lajumatate.
             In urma fermentatiei, volumul sedimentelor organice se micsoreaza cu 25-30%,ceea ce micsoreaza suplimentar volumul depunerilor. Acest lucru este luat inseama prin introducerea in calcule a unui coeficient de calcul 0,7.
             Cantitatea de depuneri proaspete, care se formeaza in rezervorul deputrezire, se ia egala cu 0,7 litri/pers*zi, la umiditatea depunerilor de 95%.
             Plecand de la aceste date initiale , in perioada dintre doua vidanjari succesive ale spatiului pentru depunerile de namol, volumul acestora pe cap delocuitor in 365 zile este de:

Volum Namol
             Volumul total al trapei de namol pentru FS2000 este de 500 litri adicavidanjarea se poate produce la 16 luni de zile in conditiile unei incarcari inconformitate cu standardul.
             Cum in general standardul este supradimensionat se poate ajunge la o perioada intre vidanjari de 24 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu